U CRNIM helankama, šarenom kratkom blejzeru, sa puštenom kosom i ogromnim crnim naočarima, samouvernog koraka, utrčala je Jelena Karleuša u ponedeljak u studio “Avala filma” na snimanje nove emisije “Zvezde Granda”, prvi put nakon skandala koji je izbio zbog navodne afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješom. Pevačica je iz Kine, gde je boravila kod supruga Duška Tošića, sa kojim je prema spekulisanju medija pokušavala da izgladi situaciju nastalu nakon skandala kada su u javnost isplivale navodno njene eksplicitne fotografije, stigla na snimanje muzičkog takmičenja u kojem je članica žirija i mentor mnogih kandidata. Mnogobrojne novinarske ekipe koje su strpljivo čekale divin dolazak, jedva su uspele na trenutak da je vide, jer je iz automobila bukvalno uletela u studio.

Dok mediji i dalje prate svaki njen korak, postupak i reakciju, nagađajući o dramatičnim situacijama kroz koje prolazi, kao i navodnom nervnom slomu, Karleuša je u prepoznatljivom glamuroznom izdanju stigla na snimanje, pozdravila se sa kolegama u žiriju i opušteno ćaskala sa njima čekajući početak takmičenja, saznaju “Novosti” od izvora koji je prisustvovao snimanju.

A da je to upravo Jeca u izdanju u kakvom je poznajemo potvrdilo je i njeno ponašanje prema kandidatima.

- Biću brutalno iskrena kao i uvek - rekla je Karleuša ocenjujući prvog takmičara.

REKORDAN BROJ NOVINARA Saša Popović se našalio da će nam promaći Karleuša, jer dok on ulazi na jedna vrata studija, ona je na drugim, a na početku snimanja obratio se svima u studiju rečima kako nikad više nije bilo novinarskih ekipa na njihovom događaju, kao tog dana. - Ima ih, verovali ili ne, 61 - kazao je Popović.


Pročitajte još - AFERA JELENE KARLEUŠE: Zaštita privatnosti u doba društvenih mreža, može li ona da tuži tabloide

I takva je i bila. Delila je i dobronamerne savete, a takmičari čijim izvođenjem nije bila zadovoljna verovatno su poželeli da propadnu u zemlju istog trenutka, objašnjava naš izvor.

Jednoj takmičarki kojom je posebno bila razočarana oštro je, povišenim tonom sa ogromnom strašću, uputila reči koje su delovale kao da ih sama sebi upućuje.

- Kako ti misliš da budeš zvezda? Moraš 300 odsto da se boriš! Moraš da se boriš za sebe, za svoj život, svoju karijeru. Svaki put kada padneš, moraš da se digneš. Samo tako možeš da uspeš - grmela je Karleuša.

Jelena je povremeno razmenjivala mišljenje i interne šale sa kolegama, često pevušila zajedno da takmičarima slušajući ih, povremeno ih bodrila mašući rukama, ali je često gledala u telefon i kuckala poruke, a povremeno grickala pomfrit, koji je bio sakriven ispod stola.

"Ovakvu Jelenu smo i očekivali, ona je nesalomiva", komentarisali su pojedinci u publici. U studiju u Košutnjaku uzavrela atmosfera i zbog neslaganja članova žirija i njihovih verbalnih duela, ali i zbog publike koja je bila aktivnija nego obično, pa su ustajali i đuskali dok su se takmičari preznojavali i pod velikom tremom pokušavali da daju svoj maksimum.

Jedno je sigurno, Jelena svoj životni recept “bori se do kraja i ustani svaki put kad padneš” - hrabro sledi.

Pročitajte još - STIŽE NA SNIMANjE "ZVEZDA GRANDA": Karleuša se vraća iz Kine

KOLEGE BEZ KOMENTARA

JK je stigla poslednja od svih pevača na snimanje emsije. Mnogobrojne novinarske ekipe čekajući ispred studija njen dolazak jurile su za njenim kolegama, pokušavajući da dobiju bilo kakav komentar povodom skandala u kojem se našla, ali niko nije hteo da komentariše.

Marija Šerifović je, na primer, uzvratila pitanjem:

- Da li ste vi normalni? Da to komentarišem?