NOVI album jedne od najpopularnijih pevačica u regionu Severine Kojić (47), pod nazivom "Halo", biće objavljen u petak. Kebina snajka se u videu, koji je objavila na "Instagramu", obratila fanovima i otkrila šta sadrži novi album.

- Prvog februara ide digitalno objavljivanje albuma i tome se jako radujem - rekla je Severina. - Ja sam do sada objavila sedam pesama i biće još 10 novih. Da, previše je, ali čini mi se da imamo sve hitove.

PROČITAJTE JOŠ - Severina objavila singl “Imaš pravo” (VIDEO)

"Fatamorgana", "Daleko ti kuća", "Mirna", "Kafana" i "Bijela vrana" neki su od naziva numera, a tu je i "Kuma", za koju pevačica kaže da je zapravo kolo. Ona je u pisanoj poruci uz video navela i da je veoma nestrpljiva:

- Jedva čekam da čujete ceo album. Za sve i svakoga, za veselje i tugu, za sve prigode i generacije, za sve vere i nacije.

Kaže Seve da će obožavaoce obradovati i bonus pesmom čiji naziv nije želela da otkrije. Poslednji album pevačica je objavila 2013. i sa njega su se izdvojile kompozicije "Tarapana", "Kradeš sve", "Ko me tjero", kao i naslovna numera "Dobrodošao u klub."