KRAJEM prošle godine u medijima se pojavila informacija o tome da ekipa čuvene serije iz devedesetih “Beverli hils, 90210” planira da napravi novu verziju popularne tinejdž-drame. Mada vest u tom trenutku nije bila potvrđena, odjeknula je poput bombe. Od “eksplozije” najmanje su bili zaštićeni gledaoci, pogotovo oni najzagrejaniji za ovu priču, koji su sa ushićenjem tragali za svakim novim podatkom o predstojećem projektu. Osnovna novinarska pitanja: ko, šta, gde, kada, kako, zašto i šta dalje često su ostajala bez odgovora. Euforija je rasla i priče “rekla-kazala” uzele su maha. Tako se početkom januara na jednom stranom portalu pojavio članak u kojem piše da glasine o “oživljavanju” kultne serije s originalnom postavom nisu samo preterane, već netačne. A onda je kratka izjava glumice Tori Speling, fanovima znane kao Dona Martin, tračevima došla glave.

- Potvrđeno je. Radićemo novi “Beverli hils” - rekla je nedavno Spelingova, koja je celu priču “podgrejala” objavivši prošlog marta na svom instagram-

-profilu da se vraća poslu u Si-Bi-Es studiju, sve sa heštegom “90210” i “Dona i Keli zauvek”.

Ona nije želela da se zaustavi na pomenutoj izjavi, već je otkrila i da će se “stara” družina okupiti kako bi publici dočarala, kako je kazala, pojačane verzije sebe. To bi značilo da će nas Spelingova, Dženi Gart, Džejson Pristli, Ijan Ziring, Brajan Ostin Grin i Gabrijela Karteris podsetiti na sve one priče o pravima homoseksualaca, alkoholizmu, drogama, sidi, samoubistvu omladinaca, tinejdžerskim trudnoćama i svemu što se i danas mahom smatra tabuom. S obzirom na to da je Luk Peri zauzet radom na četvrtoj sezoni serije “Riverdejl”, svoj doprinos ovom projektu daće onoliko koliko mu vreme bude dozvoljavalo (videćemo ga u nekoliko epizoda).

PROČITAJTE I: Ekipa serije "Beverli Hils" podržala Šenon Doerti u borbi protiv raka

Takođe, lepa Dženi je rekla da glumica Šenen Doerti još nije potvrdila učešće i dodala da bi u novom “Beverli hilsu” volela da vidi i drugaricu Brendu Volš. Na pitanje kad ćemo moći da se družimo sa Keli, Donom, Dejvidom, Andreom i Stivom, Spelingova je kratko poručila: “Ove godine”, a gde - još nije poznato.

Serija, koja se premijerno prikazivala od 1990. do 2000, stekla je ogroman broj obožavalaca iz svih delova sveta. Mladi sa Beverli hilsa postali su omiljeni TV junaci, a njihova popularnost bila je na zavidnom nivou tokom svih 10 sezona.


SVET VOLI POBEDNIKE

POSLE velike slave nosilaca priče “Beverli hils, 90210” usledio je period ispunjen tugom. Glumica Šenen Doerti, znana i po ulozi u seriji “Čari”, obolela je od raka dojke. Na sreću, uspela je da se izbori s opakom bolešću. Brajan Ostin Grin je zapao u bračnu krizu sa Megan Foks, zbog navodnog glumčevog neverstva, ali se i ova priča završila slavno. Tori Speling je od 2004. do 2006. bila supruga glumca Čarlija Šanijana, a onda se posle razvoda udala za Dina Mekdermota. I sa njim je bilo problema, ali ne dovoljno velikih da bi veza doživela krah.