NAJVEĆI muzički spektakl sezone u Sloveniji desio se prethodnog vikenda kada su Dragana Mirković, Lapsus band, Ana Bekuta i Džej ispunili dvoranu Gospodarskog rastavišča u Ljubljani do poslednjeg mesta i priresili koncert za nezaborav.

Pročitajte još: DRAGANA MIRKOVIĆ BILA NA IVICI SUZA DOK JE PRIČALA O SUKOBU SA CECOM: Od nje sam doživljavala samo ružne stvari

Više od 3.000 ljudi želelo je da čuje regionalne zvezde a nekoliko stotina njih koji nisu kupili karte na vreme ostalo je isped hale. Folk carica doživela je ovacije na sceni otpevavši najveće hitove iz svoje tri i po decenije duge karijere, a nije izostao ni Draganin silazak medju publiku gde su je dočekali kao i uvek, uz oduševljenje, atmosferu dovedenu do usijanja i bez ikakvog incidenta. Lapsus bend pokazao je zašto važe za najveće zvezde mlade generacije i najpopularniji bend u regionu podigavši publiku na noge, i upisavši još jedan uspešan koncert na listu održanih na svojoj velikoj balkanskoj turneji.

Pročitajte još: Devojka koja je došla glave "Lapsus band-u" (VIDEO)

Oduševljenje publike izazvali su i Bekuta i Džej koji nastupili umesto tragično poginulog kralja narodne muzike Šabana Šaulića.