NA početku suđenja po tužbi koju je fudbaler Ognjen Vranješ podneo protiv Jelene Karleuše Prvom osnovnom sudu u Novom Beogradu, u utorak 2. aprila pojavio se samo fudbaler sa svojim timom advokata, dok je pevačica izostala. Takav epilog su mnogi očekivali zbog nedavne smrti njene majke Divne. Radi se, zapravo, o medijaciji, odnosno, pokušaju mirenja sukobljenih strana, što je uobičajeno za početak sudskog procesa.

Dvadesetak minuta pred zakazani termin, u zgradu suda je, sa advokatima, Branislavom Bogdanovićem i Milicom Jaćimovski, ćutke ušao nasmejani Vranješ. Kad je postalo izvesno da se Karleuša neće pojaviti, bilo je jasno i da ceo proces neće dugo trajati. Već posle 15 minuta, fudbaler je napustio sud, ponovo ne želeći da daje bilo kakve izjave.


Pročitajte još: JELENA KARLEUŠA PODNELA 120 TUŽBI: Tužila sam i Ognjena Vranješa, a novac od suđenja će dobiti... (VIDEO)

- Jelena se nije pojavila na današnjem ročištu - konstatovala je, izlazeći iz zgrade suda, advokat Jaćimovski. - Sledeće je zakazano za 22. april u 13 časova, ne znamo da li će se tada pojaviti.

Nadovezao se advokat Bogdanović:

- Zakon nalaže pokušaj mirenja ako pristanu strane. Ukoliko se to ne desi, ide se dalje, na glavni pretres, pa će se utvrđivati krivica.

Foto ATA Images

Upitan da li Karleušin nedolazak znači da ona ne želi da se pomiri sa Ognjenom, advokat Bogdanović je ostao uzdržan:

- To ćete da zaključite kada budete razgovarali sa njom. Sada je priložila umrlicu, još uvek nije prošlo 40 dana od smrti majke i nije spremna da učestvuje u postupku. U tom smislu imamo ljudsko razumevanje, videćemo sledeći put.

Vranješ je, podsetimo, tužio Karleušu zbog, kako on smatra, povrede časti i ugleda, kao i zbog pretnji koje mu je ona, navodno, uputila u otvorenom pismu putem "Fejsbuka" 14. januara. Njihovo suočavanje na sudu je kruna afere koja je početkom godine zatresla srpsku estradu. Procurile su eksplicitne slike koje je, navodno, pevačica tada slala fudbaleru, kao i zajednički snimci, a Jelena se odmah oglasila sa tvrdnjama da su fotografije montirane.


PONOVO NA SNIMANjU "ZVEZDA GRANDA"

NIJE se Karleuša pojavila na sudu, ali jeste, baš kao i u ponedeljak, u Košutnjaku, na snimanju emisije "Zvezde Granda". Došla je u pratnji prijatelja i pi-ar menadžera Zorana Birtaševića, izletela iz crnog džipa i ušla u studio. Nije bila raspoložena za izjave medijima. Jelena je i u utorak imala dredove na glavi, a za ovaj izlazak u javnost odabrala je haljinu sa animal printom.

U trenucima kad je ročište bilo u toku, Karleuša je na "Instagramu" podelila sa pratiocima sliku majke Divne, koja je preminula 3. marta, posle teške bolesti.