PEVAČ Darko Lazić postao je otac po drugi put pre tri nedelje, kada je njegova verenica Marina Gagić na svet donela dečaka, Alekseja. Svi su prošli kroz malu dramu jer je beba jedno vreme morala da bude na infuziji, pa su Marina i Aleksej tek šest dana posle porođaja izašli iz bolnice, ali Darko u razgovoru, za "Novosti", ističe da su sada i sinčić i Marina odlično.


- Marina je super, lepo se snašla u ulozi majke, prezadovoljan sam - rekao je pevač.

Lazić nam objašnjava da se u ulozi roditelja odlično snalazi jer je kroz to iskustvo već prošao sa ćerkom Lorenom, koju ima iz braka sa pevačicom Anom Sević, i da je tada sve naučio.


- Bio sam u toj situaciji, nije mi Aleksej prvo dete, već sam se navikao i sve sam to radio - kaže samouvereno pevač.

Zanimalo nas je da li noću ustaje i pomaže Marini oko bebe, a Darko zasada daje moralnu podršku verenici, ali se još ne usuđuje da menja pelene.


- Ja se trenutno noću samo probudim da joj pravim društvo, nisam do sada menjao pelene jer se plašim, on je još uvek mali, ali kada bude malo stariji onda ću to rado uraditi - iskreno priznaje pevač i dodaje da su obe bake uvek tu da pomognu oko svega.

Ponosnog tatu posebno raduje što Aleksej mnogo liči na njega, a na to je Darku skrenula pažnju njegova majka koja mu je rekla da je i on bio takav kao mali.


Pročitajte još: FOLKER OBRADOVAO FANOVE: Darko Lazić posvetio pesmu majci (VIDEO)


Mediji su se poslednjih dana bavili proslavom petog rođendana njegove ćerke Lorene, koju je organizovala pevačeva bivša supruga Ana Sević baš tokom vikenda kada je Darko radio i nije mogao da prisustvuje slavlju, što je pevaču teško palo, a još ga više boli što već duži period nije u mogućnosti da vidi naslednicu.

- Sve mi to teško pada, Lorena je moje dete kao što je i njeno - veli pevač.


Darko je počeo da radi i uspešno usklađuje porodični život i poslovne obaveze. Lazić za naš list kaže da priprema nove pesme sa proverenim timom iz Švajcarske na čelu sa Mersadom Hadžićem i najavljuje izlazak novog albuma do kraja godine. Tri numere su već izabrali, a nedostaju im još tri.

Pitali smo ga i da li fizički izdržava sve obaveze zbog posledica povrede u saobraćajnoj nesreći.

- Da, da, dobro se osećam, malo mi je teško, ali volim da se namučim - nasmejano odgovara pevač, koji, po svemu sudeći, sada uživa u lepim životnim okolnostima, posle brojnih nedaća koje su ga zadesile.