Posle hitova za Nikoliju i Natašu Bekvalac, snimila je singl koji ćete obožavati!

Talentovana Teodora Pavlovska, umetničkog imena Teya Dora, jedna od najmlađih balkanskih stipendista čuvenog Muzičkog koledža Berkli, u Bostonu snimila je svoj prvi singl “Da na meni je”, u izdanju izdavačke kuće Bassivity Digital.

"Iako sam pesmu “Da na meni je” prošlog leta počela da komponujem za nekog drugog, odmah sam osetila da bih baš ja mogla da je otpevam. U to su me kasnije ubedili i moji prijatelji i kolege, Milan Radulović Laća, naš poznati tekstopisac i njegova mama čuvena Marina Tucaković. Odmah sam u Beogradu snimila glas, dok sam u Njujorku dovršila aranžman sa svojim kolegom, poznatim američkim producentom Džerardom Barnsom.

Spot za pesmu “Da na meni je” sniman je u Beogradu i Njujorku, a sve devojke koje se pojavljuju u spotu su, kako talentovana muzičarka otkriva, njene drugarice.

Foto: Bassivity

Nema sumnje da će “Da na meni je” očarati balkansku muzičku scenu, jer Teya Dora je pored očaravajućeg glasa ogromnog opsega, školovanog i u višoj školi solo pevanja u Beogradu i na Muzičkom koledžu Berkli u Bostonu, izvrstan muzičar.

Sa tri prethodne pesme, jedine koje je do sada komponovala za srpsku muzičku scenu, pokazala je da komponuje samo hitove. Ovog meseca je u saradnji sa Coby-jem napisala muziku za aktuelni hit Nataše Bekvalac "Dođi mami", a autorka je kompozicije i tekstova za pesme "Nema limita" i "Yin&Yang", koje izvodi Nikolija, a koje su postale veliki Jutjub i klupski hitovi.

Ova talentovna umetnica, koja je sa samo sedamnaest godina otišla da studira muziku, u Americi je više godina unazad angažovana u muzičkoj produkcijskoj kući u Njujorku, gde stvara velike muzičke hitove i komponuje za televizijske reklame, serije i filmove.