TEK što se na festival piva spustila zavesa, na istom mestu, na Ušću, sinoć je počela manifestacija "Mjuzik vik". Beogradska publika, ali i gosti prestonice, mogli su da uživaju u nešto drugačijem muzičkom zvuku od onog sa "Bir festa", u hitovima regionalnih, ali i domaćih zvezda, Saše Kovačevića, Jelene Rozge, Tonija Cetinskog...

Na početku večeri, u petak pop izvođač Saša Kovačević zagrejao je prisutne uz prepoznatljive balade, a potom su zaplesali i u nešto bržem ritmu. "Živim da te volim", "Mogli smo sve", "Slučajno", "Jedina si vredela", nizale su se pesme. Kovačevićeve numere posebno su razgalile ženski deo publike, koji je uglas pevao, ali ujedno i sve vreme fotografisao svog mezimca.

Nešto posle sat vremena, na bini je Kovačevića smenila Splićanka Jelena Rozga, i već uz prve taktove "Ti si želja mog života" raznežila, ali i rasplakala svoje obožavatelje. Na njeno iznenađenje, publika je Rozgi zapevala i rođendansku pesmu, a na bini joj je uručena i torta.

- Hvala vama na lipom dočeku - uzviknula je Rozga. - Slavila sam mnogo rođendana sa publikom, ovaj je poseban. Vi ste želja mog života.

Sa suzama u očima, nastavila je u bržem ritmu, pa su se nizale "Nirvana", "Cirkus, "Cunami"... Taman što su se izređali noviji hitovi, Rozga je publiku vratila u neka davna vremena, pesmom "Dani su bez broja", ali i "Ginem", koju je otpevala sa svega 18 godina.

Pročitajte još: SPEKTAKL U BEOGRADU: Dragana Mirković pokorila Ušće

Lepa Splićanka, koja je već na početku večeri atmosferu dovela do usijanja, nije želela da siđe sa bine i prekine rođendansko slavlje, ali je morala da je ustupi svom kolegi Toniju Cetinskom. Ceo njen koncert protekao je u slavljeničkom tonu, a osim pevačkog dela, Rozga se gotovo posle svake numere obraćala publici i zahvaljivala joj.

ULAZ BESPLATAN ULAZ za posetioce besplatan je uz mobilnu aplikaciju "KeepApp". Alkoholna pića staju od 250 do 300 dinara, dok je bezalkoholna moguće kupiti za do 200 dinara.

Sa telefonom u ruci, snimajući svoju publiku, nešto pre 23.00 pred posetioce "Mjuzik vika" izašao je Toni Cetinski. Pesme Opet si pobjedila" "Onaj ko te ljubi sretan je", "Kada žena zavoli" unele su među publiku romantičnu atmosferu, a Toni je u svom energičnom maniru sve vreme đuskao na bini i komunicirao sa publikom. Publika je sve vreme trajanja koncerata pristizala, da bi na kraju večeri sa druge strane bine bilo nekoliko desetina hiljada posetilaca.

Sutra posetioce, za sam kraj manifestacije, očekuju nastupi trep i folk izvođača - Angeline, Senide, Sare Jo, Cobija, Maje Berović, Džala Brata i Bube Korelija i Katarine Grujić.