Britanski glumac i nekadašnji fudbaler Vini Džones pre tri meseca ostao je bez supruge Tanje, koja je u 54. godini izgubila bitku sa melanomom.

Glumac je sada prvi put progovorio o njihovim poslednjim zajedničkim trenucima, prenosi "Dejli Miror".

On je u intervjuu priznao da se svake večeri uspavljuje uz plač, kao i da joj je poslednjih meseci neprestano govorio da je voli i da će je zauvek voleti.

Svoju veliku ispovest započeo je sećanjem na dan kada se probudio u njihovom domu u Holivudu i čuo kašalj.

Pročitajte još - Vini Džons: Nikad čuo za srpske fudbalere

"Pročitao sam puno knjiga o tome, nisam želeo, ali sam jednostavno morao, bilo je jače od mene. Probudio sam se i čuo kašalj. Odmah sam pozvao pomoć. Borila se da dođe do daha skoro 25 minuta" , ispričao je glumac kroz suze.

Tanjini roditelji, brat i ćerka iz prvog braka pridružili su se glumcu dok joj je medicinska sestra ubrizgavala morfijum.

"Neprestano sam joj govorio "Volim te, volim te" , a onda je bilo sve tiše i tiše. U jednom trenutku više nije disala. Pitao sam sestru "Otišla je!?" i to je bilo to" , dodao je glumac.

ŽELjA MU JE DA NjEGOV PEPEO POSPU PORED NjE

Vini i Tanja su se venčali 1994. godine, a svoje zavete obnovili su 2007. godine. Nekadašnji fudbaler koji je kasnije izgradio karijeru glumca, nebrojeno puta je učestvovao u incidentima i tučama na terenu i u barovima, ali je prema supruzi uvek bio blag.

U intervjuu je takođe dodao da ne zna kako će dalje živeti bez supruge, a nedavno je kupio sebi grobno mesto odmah pored nje. Želja mu je kaže, da njegov pepeo pospu pored nje.

Foto EPA

Od kada je umrla, glumac priznaje da u džepu neprestano nosi poruku koju mu je ona napisala jednog prolećnog jutra.

"Za mog voljenog Vila, svaki dan mi se dogodilo nešto divno, a to je jer sam sa tobom. Volim te i zauvek ću te voleti, tvoja Tanja" , piše na poruci.

Tanja je kroz život imala brojne zdravstvene probleme, u 21. godini imala je transplantaciju srca, a bolovala je i od raka grlića materice.