Pevač Slobodan Radanović pre nekoliko dana zvanično se razveo od svoje supruge Kristine Kije Kockar i to u sudu u Zrenjaninu, nakon što su predali sporazumni predlog za razvod braka, koji je odmah prihvaćen.

Radanović se nedavno sastao sa jednom atraktivnom plavušom i tom prilikom sa njom bio veoma prisan, te je sve ukazivalo na to da je pevač započeo novu ljubavnu romansu.

Njegov poznanik spazio je ovu situaciju i za naš portal otkrio sve detalje ovog susreta. Kako bismo utvrdili da li su ovi navodi tačni, pozvali smo pevača, koji isprva nije bio raspoložen za komentar, ali se ubrzo predomislio.

- Taj dečko koji nas je video je pogrešno protumačio sve. Seo sam na kafu sa svojom drugaricom, ne znam šta je tu čudno i neobično?! Ne znam odakle mu to da mi je ona nova devojka. Ja nju poznajem još od srednje škole, nismo se videli dugo, i kada smo se sreli, logično je da ćemo sesti da porazgovaramo malo. Nije bilo nikakvog grljenja, niti bilo čega prisnog. Tek pre nekoliko dana sam se razveo, još mi je sve sveže i nemam nameru da počinjem novu vezu, bar još neko vreme - rekao je Sloba.


KIJA: NEMAM DEČKA, NE SPAJAJ TE ME VIŠE


Pobednica najgledanijeg rijalitija Zadruga i miljenica Srbije Kristina Kockar sasvim sigurno je jedan od učesnika koji i dalje drži pažnju javnosti.

Nakon spekulacija medija da je viđena na primorju sa reperom Vukom Mobom, Kristina je odlučno rešila da stavi tačku na bilo kakve glasine tog tipa. U svojoj Instagram priči sa svojim fanovima je podelila nekoliko rečenica kojima jasno poručuje da je trenutno sama i slobodna devojka.

- Nemam dečka! Prestanice da me spajate, pa onda još i raskidate moje navodne veze, udajete me i useljavate - glasila je Instagram priča.