Aleksandra Subotić i David Dragojević, koji često ističu da su u velikoj ljubavi, večeras su se tokom emisije "Zadruga, izbor potrčka" žestoko posvađali nakon važnog saopštenja koje je rekao voditelj Milan Milošević.

Naime, zadrugarima je saopšteno da odlično znaju da je u kupatilo dozvoljeno da ulazi samo jedna osoba, a da će im biti uvedene kamere ukoliko posle izlaska Milana Miloševića iz Bele kuće u paru uđu u toalet.

Najburnije je na tu informaciju reagovala Aleksandra Subotić, koja je upozoravala ukućane da to ne rade, a zatim se posvađala sa Davidom Dragojevićem, koji je pokušao da je smiri, i tom prilikom ga počastila teškim rečima.
Pročitajte još - Vlada, Jovica i Lazar u velikoj dilemi koju devojku da smuvaju, dvojici se sviđa ista (VIDEO)

- Marš! Nemoj da si mi prišao! Marš u pi*du materinu! Puši k***c! Ajde, skloni se! Skloni se od mene iste sekunde. Folirantu jedan! Ostavi me na miru! Nisi smešan! Odj**i! Marš! Ajde, ne s**i! Jedi g***a! Marš! Mogu ja šta hoću da radim! Ajde, ne s**i! Jedi g***a! Marš - govorila je Aleksandra Davidu koji je pokušao da je grli.

On je pokušao svoju devojku da smiri i poljubi, međutim, nije uspeo u tome, a posle nekoliko minuta rasprave David se sklonio od Aleksandre.

- Sada sam ja, Milane, ispušio k***c! - bio je Davidov komentar.(Pink)