TOKOM izbora potrčka ponovo je došlo do žestoke svađe između Lepog Miće i Marije Kulić. U jednom trenutku oni su se odvojili od stola i prošetali do sofe koja se nalazi u dnevnoj sobi.

Pročitajte još: Mina se pokajala zbog seksa sa Jovicom: Igore, volim te, krivo mi je što sam imala bilo šta sa njim (VIDEO)

Tom prilikom Mića je tražio od Marije da ga poljubi u obraz, što je Kulićeva odbijala, a zatim je pevač pljunuo u stranu. U celu raspravu umešali su se i ostali zadrugari, zbog čega je nastala opšta buka.

- Širi ljubav, srećo, ajde, poljubi. Vodi ljubav, a ne ratove. Evo, ljubi! Ljubi bližnjeg svog. Ti si bezobrazna, sujetna! Ti si g*vno! Pu! Miljana ti kuću napravila. Nju rabite! Nju rabite! Sram te bilo, mene kada bi hranila ćerka ja bih se obesio! Hrani vas petoro dole! - vikao je Mića.

Pročitajte još: ALEKSANDRA I DAVID SE ŽESTOKO POSVAĐALI: Folirantu jedan, ostavi me na miru!

- Ja podržavam Miću, što ne smem da ga podržavam? Šta je problem? Napadate ga ovde sve vreme - rekao je Dean Stejin, a Aleksandra Subotić je dodala: Miljana to isto radi. Miljana je mene vređala isto na konto moje majke!

(pink.rs)