Stanari Bele kuće večeras odgovaraju na pitanja koja je "sedma sila" pripremila za njih, a nekima sigurno neće biti prijatno da odgovaraju. Prvo pitanje je bilo upućeno Miljani Kulić koja je prethodnih žestoko izvređala Lunu Đogani i nazvala je "fu*som" Slobe Radanovića.

Pre svega, Darku Laziću, srećan rođendan! - započela je Miljana, a onda nastavila da komentariše svoju cimerku:

Ostajem pri toj tvrdnji. Isto kao i uz "Zadruzi 1", ja mišljenje nisam promenila. Ja komentarišem na osnovu situacije. Uvek su ovde neki drugi zadrugari bitniji. Promenljivog je mišljenja, njenim stavom može da upravlja bilo ko. To sam rekla u napada Sada bi rekla Slobina ljubavnica, avantura. Izvinila sam se jer sam tu reč uptrebila "fu*sa", ali to je činjenica. Miki je rekao da sam ja ljubomorna što je ona pobedila, ja tu osobinu ne posedujem. U datom momentu ona je imala najviše pregleda, mene to sada ne može da demorališe. Ja nisam morala da kupujem kartice i angažujem druge ljude - rekla je Miljana.

Ljubavnica nikada žrtva ne može biti. Ona ovde ništa dobro nije pokazala. Vuče repove iz prošle "Zadruge", imam loše mišljenje o njoj, apsolutno se slažem sa onim što je rekla Miljana. Sada je previše patetike. Ja nemam potrebe da budem ljubomorna na nju, niti ja sebe ovde smatram favoritom - objasnila je Marija..

PROČITAJTE I:  MIKI PORUČIO LUNI: Živiš na crkotini propale ljubavi, ilis i luda, ili glupa, ili je taktika? (VIDEO)


Luna se iznerirala kada je čula šta o njoj imaju da kažu Marija i Miljana, pa iz revolta nije želela da komentariše ništa što se ticalo ovoga.

Nemam potrebu da se raspravljam sa totalno dve nebitne osobe. Ja bih tebi (novinarki) odgovorila, ali od ove dve kuje ne mogu - dodala je Luna.

(Pink.rs)