Suzana Perović Blondi je svojim ulaskom u rijaliti "Zadrugu 2" unela tenziju, ali i raspoloženje među pojedinim zadrugarima. Naime, njeno prisustvo je i te kako prijalo njenom sinu Savi i blogerki Luni Đogani koja je oduševljena Suzaninom pozitivnom energijom.

Njih troje i David Dragojević su seli u dvorište kako bi uživali u sunčevim zracima, a tom prilikom su započeli veoma zanimljivu priču. Naime, Blondi je priznala da obožava Luninog oca.

Gagi, dođi, molim te. Ti i ja ćemo samo da spavamo, ja volim da spavam. Meni je zapisano da se udam za Gagija. Ja ću da se udam za Gagija. Gagi, dođi, bre. Ja i Gagi idemo u Dubai. Anabela dođe, mi joj damo ključ od stana. Gagi i ja šetamo. Živimo zajedno - pričala je Blondi, dok se Luna konstantno smejala i odobravala ono što je nova ukućanka pričala.

Da li je Blondi ovo rekla u šali ili bi zaista to uradila da je u mogućnosti, ostaje nam da saznamo. Sve u svemu, prema Luninoj reakciji se čini da ona ovo odobrava.

Blondi je priznala da je Gagi najlepši čovek na svetu za nju, ali Luni nije želela da otkrije gde ga je upoznala da li u studiju, ili su se poznavali ranije.

Pink.rs