Aleksandra Subotić trenutno je u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, na operaciji zamene silikona u grudima!

Bivša učesnica Zadruge na zakazanu operaciju doputovala je iz Bara, gde je bila na odmoru sa ćerkom Magdalenom, dečkom Pecom i majkom Ljubom Pantović.

Pre ulaska u kliniku, u koju je došla sa drugaricom, Aleksandra je rekla da ima strah.

- Iskreno, bila sam skroz opuštena, bila sam u bioskopu, ali nisam mogla da zaspim do četiri ujutru i hvata me trema sada... Zato što sam prvi put uradila nepromišljeno - nisam razmišljala, nekako je bilo pošto-poto samo to da uradim. Nisam razmišljala ni o zdravlju, bolela me je kičma, smatram da je to previše i ne priliči mi. Ne sviđa mi se, smatram da su grudi degutantne - rekla je Aleksandra.

David Dragojević, njen bivi verenik, bio je jedan od razloga zbog kog se odlučila na velike grudi, a na pitanje da li je vađenje silikona i stavljanje manjih implanta osveta njemu, Aleksandra kaže:

- Ma, on ima svoju devojku, pa neka mu se sveti. On je rekao da voli velike grudi, a sad radim ono što se meni sviđa - poručila je Subotićeva koja sada, nakon što je nepromišljeno stavila prevelike silikone u grudi, kaže da za mlade devojke ima poučnu poruku.

- Nek razmisle o svemu pre nego što urade, i da svaku operaciju urade zbog sebe, da sebi budu lepe. Možda i treba poslušati svoje bližnje. Ljuba me je podržala i ona smatra da mi ovo ne treba, nije bila za tu operaciju prvi put kad sam uradila i smatram da je trebalo da je poslušam - ispričala je Aleksandra za Pink.rs.