Zadrugarka Mina Vrbaški ne može da sakrije zaljubljenost koju oseća prema Vladimiru Tomoviću, a preplakala je dan zbog toga što joj on ne uzvraća emocije na način koji bi ona najviše volela.

Zbog toga je Drvo mudrosti pozvalo Minu na razgovor, a ona je do detalja objasnila kako se oseća, kao i šta ju je najviše pogodilo.

Ja da se ponižavam u trojci, ne pada mi na pamet. Mene su se kući svi odrekli zbog njega, sto posto. Skinula sam prsten, ne pričam ni sa kim u kući, šta sam ja ovde? Ja kao treba da budem dama, pa, meni sve ovo ne treba. Ja sam verena, ja nisam bila dovoljno zaljubljena, sve emocije su mi se vratile! Njega ne može niko više da voli u kući sem mene. Ja se samo nasmejem kad se posvađamo. Boli me, neću da budem žrtva, ali ne mogu da igram igru. Ne želim uopšte da se poredim sa njom! Očigledno nisam svesna da on nije vredan mog nerviranja. On je taj koji se zaigrao, a ja sam kriva zato što sam pristala. Ne znam koji sam đavo ulazila u rijaliti! - rekla je Mina.

Međutim, postoje mnogi detalji za koje niko u Beloj kući nije znao, a Mina je imala potrebu da se ispoveda Drvetu i ispriča kako je izdala čoveka za koga je bila verena.

Mi smo pričali pre neki dan, pružili smo jedno drugom ruku. On neće da se ja svađam sa Mionom, hoće da se družimo. Ej, pa ovo ne postoji nigde, samo ovde! Mama mi je rekla da ako za*ebem stvar... Dala sam obećanje i to sam uništila zbog njega! Ja nisam morala ovde da uđem, mogla sam da odem iz ove zemlje! Nisam dovoljno volela ovog čoveka, mogla sam da spakujem kofere i da odem za London! Vladimira sam u spoljnom svetu tražila svuda, blokirao me je... Htela sam da popričam sa njim! Zamolila sam ga da prestane da me povređuje, dajem sebe sto posto! Ovde me ne zanima nijedan muškarac, samo u njega gledam! Pesmu koju sam snimila ,,Nikad više" ću posvetiti Vladimiru, videćeš! - rekla je kroz plač Mina.

Volim taj tvoj osmeh, dobićeš tajni zadatak. Što manje kontakta, što više ignorisanja, to će biti bolja nagrada - reklo je Drvo.


Pink.rs