Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov, nakon debitantskih golova u crveno-belom dresu protiv Spartaka iz Subotice, izjavio je da ekipa sa mnogo samopouzdanja ide na revanš kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaka iz Trnave.

Pavkov je protiv Subotičana prvi put bio starter na zvaničnom meču, a poverenje je vratio sa dva pogotka u trijumfu 3:0.

- Odradili smo na terenu sve ono o čemu smo pre utakmice pričali, odigrali smo pametno i strpljivo. Svaki igrač dobio je jasan zadatak šta treba da uradi na terenu, svi smo se pridržavali toga i tako smo i ostvarili svoj cilj. Najvažnije je bilo što smo zaista igrali bez oscilacija, na visokom nivou i to smo naplatili osvajanjem bodova - rekao je Pavkov za klupski sajt.

Prema njegovim rečima, golovi uvek znače napadaču, ali tim je na prvom mestu.

- Uvek je najbitnija ekipa, mnogo je važno da u svakom trenutku budemo sigurni u sebe, posebno sada pred evropski meč. Naravno da je i meni kao špicu mnogo važno što sam postigao golove, to je posao nas napadača. Jako sam zadovoljan i pun samopouzdanja pred revanš u Trnavi - poručio je Pavkov.