VREME je. Da budemo pravi, jedinstveni, najjači. Vreme je da grla i dlanovi pobede sve drugo što bi moglo da saplete naš Partizan. Utakmica protiv Bešiktaša predstavlja lepu priliku za naše momke da ostanu deo evropskog fudbala tokom jeseni, a idealnu za pristalice našeg kluba da pokažu kako im je zajednički cilj, uspeh Partizana, važniji od svega.

Gorčina koju smo osetili prošlog leta kada smo važne evropske bitke protiv Videotona i Dinama iz Kijeva vojevali u sablasnoj tišini verujem predstavljaju najveću moguću opomenu svakome ko će večeras doći u Humsku. Jug, istok, zapad, podele na frakcije ovakve i onakve moraju da padnu u zaborav u 90 minuta ključne borbe za evropsku jesen. Politika, rasizam i provokacije bilo koje vrste, takođe, moraju da ostanu ispred praga našeg fudbalskog doma.

PROČITAJTE JOŠ: PARTIZAN ZOVE NAVIJAČE: Dođite da stvorimo istoriju (VIDEO)

Navijajmo fer i sportski, poštujmo sve zahteve evropske kuće fudbala, jer želimo da budemo deo te Evrope, jer Partizan jeste Evropa. Partizan sa navijačima i bez njih nikad nije bio i ne može da bude isti. Do zajedničke pobede...