Trener fudbalera Bačke Dejan Čelar rekao je danas da je Mladost iz Lučana ekipa koja može da pobedi svakog u Super ligi Srbije, ali je istakao da će njegov tim dati sve od sebe da zabeleži pobedu pred svojim navijačima.

"Ne očekuje nas laka utakmica iz nekoliko razloga, pre svega, jer izlazimo iz pauze. Pauza koliko je dobra da se još poradi na taktici, toliko i nije dobra jer se izgubi takmičarski ritam... Međutim, mi smo odigrali kvalitetnu utakmicu s Radnikom iz Bijeljinje, gde smo dali priliku igračima koji su imali manju minutažu da se pokažu i ja sam zadovoljan tom utakmicom", rekao je Čelar na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Bačke sutra dočekuju Mladost iz Lučana u osmom kolu Super lige Srbije.

Bačka je trenutno deseta na tabeli sa osam bodova, dok je Mladost peta sa dva boda više.

"Igramo protiv protivnika koji nije menjao tim, koji ima iskusnu ekipu i koji može da pobedi bilo koju ekipu u Super ligi. Znamo njihovu snagu, ali je pobeda uvek imperativ kada igramo na domaćem terenu", rekao je trener Bačke.

On je naveo i da njegova ekipa neće menjati način na koji igra.

"Utakmica je samo još jedna prilika da našu igru podignemo jedan stepenik više... Do sad je bilo tako. Bez obzira i što smo gubili neke utakmice, mi smo od 10. juna od kad smo se okupili konstantno dizali nivo forme. Ja verujem u taj proces i bez obzira na bodove koje ćemo, verujem, skupljati, da ćemo dizati i nivo forme i igre i da nam je to garant da možemo da očekujemo uspešnu sezonu", rekao je Čelar.

Utakmica Bačka - Mladost igra se sutra od 20.00.