MILOVAN Radaković, u ime Sudijske komisije FS Srbije, prokomentarisao je za Arena sport sporni pogodak Boaćija u 158. večitom derbiju između Partizana i Zvezde. On je istakao da sudije nisu bile idealno postavljene, ali da se ne može sa sigurnošću tvrditi da li je bio gol.

- Kao i svi ostali koji su pričali na ovu temu, ne mogu sa sigurnošću da kažem da li je bio pogodak ili nije bio. I da gledamo 100 puta, opet ne možemo da budemo 100 odsto sigurni. Ipak, ovo je bio timski rad. Grujić iz ove pozicije ne može da vidi da li je lopta cela prešla liniju. Tu imamo dodatnog sudiju Nenada Đokića, koji je u Mažićevom timu na poziciji dodatnog sudije. Ima veliko iskustvo i sugerisao je Grujiću da je cela lopta prešla liniju. Bio je dosta dobro postavljen. Možda još samo pola metra levo da je bio, to bi bila najbolja situacija - rekao je Radaković.

PROČITAJTE JOŠ: Gol-tehnologija od 280.000 evra

Takođe, Radaković je naglasio je da ima potpuno poverenje u Nenada Đokića:

- Verujem Đokiću, zašto mu ne bih verovao. A ovako sada da nagađamo pomoću snimka, ne možemo.

Sudijski ekspert FSS smatra i da nije postojao prekršaj nad Boaćijem pre izjednačujućeg gola.

PROČITAJTE JOŠ: NIKO NEMA PRAVI "DOKAZ": Ne postoji snimak koji bi pokazao da li je lopta prešla gol-liniju

- Ovde ima povlačenja, ali ima i obostranog povlačenja. Nije bilo elemenata za kazneni udarac i bila je to ispravna oduka sudije - zaključio je Milovan Radaković.