SELEKTOR Crne Gore Ljubiša Tumbaković nije za početak želeo da počinje detaljem iz 78. minutakada ga je sudija Roki isključio.

-Nismo uživali u igri, a žao mi što smo u prvom poluvremenu bili loši, u drugom možda igrali i stihijski. Morali smo mnogo bolje i kvalitetnije. Falilo nam je više lopte u nogama. I meni je pala na neki način koncentracija pa su neke nefudbalske stvari uticale da napustim klupu pre vremena.

Ispalo je da je Krstajić taktički iznenadio Tumbakovića.

-Pokušali smo sa nekim rešenjima koja možda do sada nisu bila viđena na našim utakmicama. Ali, neke stvari nisu bili dovedene do savršenstva.

Još jednom o isključenju...

-Nije mi bilo ni prvi ni zadnjiput. Neke odluke su bile nejasne i iritirale su i nas i goste. Mene očigledno najviše. Možda je rebalo da reagujem i grublje – izgovorio je u svom stilu Tumbaković.

Otkrio je selektor Crne Gore i jedan tehnički detalj.

-Srbija nam je donekle “suzila teren” tokom većeg dela meča. Uspela je u svojim namerama. Znali smo i pre utakmice da Milinković-Savić neće početi meč. Međutim, dominacija Srbije je Aleksandar Mitrović koji maestralno radi stvari u napadu. Kada je okrenut leđima golu je briljantan, a ono što je možda i najbolje u igri Srbije je konekcija Tadića i Mitrovića – priznao je Tumbaković.