Sportski direktor Bajerna iz Minhena Hasan Salihamidžić rekao je danas da očekuje da će njegova ekipa proći u nokaut fazu Lige šampiona, ali i istakao da će u Beogradu i Pireju protiv sebe, protiv motivisanog protivnika, imati i strastvenu publiku.

"Definitivno možemo da se nosimo s ovom grupom. Očekujemo da se kvalifikujemo za nokaut fazu kao pobednici grupe, ali bićemo pametni da ne potcenimo nijedan tim", rekao je Salihamidžić.

Fudbaleri Bajerna igraće u Grupi B Lige šampiona protiv Crvene zvezde, Totenhema i Olimpijakosa, odlučeno je danas žrebom u Monte Karlu.

"U Pireju i u Beogradu nećemo protiv sebe imati samo izuzetno motivisanog protivnika, već i veoma strastvenu domaću publiku", rekao je Salihamidžić.

Trener Olimpijakosa Pedro Martins naveo je da je njegova ekipa u veoma teškoj grupi.

"U fudbalu sve može da se desi, ali mi smo u veoma teškoj grupi. Bajern Minhen je među 10 najboljih ekipa na svetu, dok je Totenhem prošlogodišnji finalista (Lige šampiona). Daćemo sve od sebe da prođemo grupu. Imamo veoma dobar tim, ali će ovo za većinu naših igrača biti prvo učešće u grupnoj fazi. Želimo da prođemo dalje, ali su velike prepreke ispred nas", rekao je on.