KADA je već UEFA odbila žalbu Partizana na odluku da igra dva evropska meča bez prisustva publike, onda neka se bar ponovi lepa i vesela slika sa tribina stadiona u Humskoj sa susreta sa Moldeom (2:1). To je želja i namera crno-belih, koji su ponovo odlučili da iskoriste mogućnost da u publici budu posetioci do 14 godina, tako da bi isti, a možda i još bolji ugođaj mogao da bude u četvrtak (21), 19. septembra u prvoj utakmici grupne faze Lige Evrope protiv holandskog AZ Alkmara.

Fudbalski klub Partizan pozvao je zato juče zainteresovane dečje organizacije, škole i škole fudbala da se prijave i prisustvuju utakmici sa holandskim predstavnikom. Kako se navodi na sajtu crno-belih, osim osnovnih podataka, imena i prezimena, JMBG dece učesnika i osoba koje su u pratnji, potrebno je da zainteresovani kontaktiraju sa FK Partizan na broj telefona 011/3693816. Ili na mejl adresu: crnobeli@partizan.rs. Pravo prijave imaju samo organizovane grupe dece starosti do 14 godina uz prisustvo učitelja ili trenera fudbalske škole.

U Partizanu se nadaju da bi izabranike Save Miloševića protiv AZ Alkmara moglo da bodri čak 20.000 dece.

MOLDE GLEDALO 6.000

NA susretu plej-ofa za Ligu Evrope 22. avgusta između Partizana i Moldea, crno-beli su imali sjajnu podršku, budući da je na tribinama bilo 6.000 mališana iz cele Srbije. U divnoj atmosferi, crno-beli su tada ostvarili veliki uspeh, plasman u grupnu fazu.