OD IZVEŠTAČA "NOVOSTI": MINHEN


TRENER Crvene zvezde Vladan Milojević u poslednjoj poruci pred sutrašnjuutakmicu poručio je da se ni on ni njegovi izabranici ne plaše Bajerna.


- Jako srećni i zadovoljni što smo ovde – rekao je Milojević sinoć na konferenciji za štampu na „Alijanc areni“. Radili smo naprono da bi ušli u Ligu šampiona. I to što smo među 32 najbolje evropske ekipe je najlepšše što možete da doživite i kao trener i kao igrač. Prepuštamo svim ekipama ulogu favorita, ali nemamo razloga bilo koga da se plašimo. Sem Rodića nemamo kadrovske probleme- poručio je Milojević.


PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA OTPUTOVALA U MINHEN; Degenek: Očekivanja u Ligi šampiona veća nego prošle sezone


Po završetku konferencije za medije crveno-beli su odradili trening. Sve tosu pratili i bivši igrači srpskog kluba poput Vladimira Petrovića Pižona, Zorana Filipovića, Marka Pantelića...


PODRŠKA BAR 5.000 „DELIJA“

OČEKUJE se da sutra Crvena zvezda na „Alijanc areni“ ima podršku bar 5.000 svojih navijača. Bajern je po propisima imao obavezu da Zvezdi ustupi oko 3.200 ulaznica, njihova cena je 50 evra. Sigurno je da će pored njih, bar još 2.000 priszalica crveno-belih u svojoj režiji doći do ulaznica.