NIJE imao novca u odrastanju i nekad je samo dobra volja pojedinaca odlučivala da li će leći da spava punog stomaka, ali sada kada je jedan od najboljih fudbalera sveta, Kristijano Ronaldo želi da se oduži svima koji su mu pomogli da prebrodi teške trenutke u detinjstvu.


U razgovoru za "Dobro jutro, Britanijo", Ronaldo je, između ostalog, rekao da želi da pronađe žene koje su njega i njegove saigrače hranile u danima kada je nastupao za Sporting iz Lisabona:


PROČITAJTE JOŠ: RONALDO NIJE MOGAO DA ZADRŽI SUZE: Kristijano prvi put video snimak oca (VIDEO)


- Imao sam 12 godina i bio sam bez novca. Živeo sam sa saigračima iz ostalih delova Portugala, bilo mi je veoma teško bez porodice. Sećam se da je u blizini bio "Mek Donalds" gde smo naručivali ostatke hambrugera, a gospođa koja se zove Edna i tri druge devojke su nam uvek davale. Nadam se da će mi ovo pomoći da ih pronađem. Želim da ih pozovem na večeru u Torino ili Lisabon i da im vratim za sve što su učinile za mene.


MESI

VEČITO će se voditi debata među ljubiteljima fudbala ko je bolji - Ronaldo ili Mesi. Kristijano smatra da treba još toga da postigne da bude iznad Argentinca.

- Mesi je upisan u fudbalsku istoriju, ali mislim da moram da osvojim šest, sedam ili osam "Zlatnih lopti" da budem iznad njega. Voleo bih da ih osvojim još i mislim da to zaslužujem - kaže Ronaldo.