* DARKO BRAŠANAC fudbaler Osasune (Španija 1)

VALENSIJA – LEGANES 1

Pred utakmicu sa Barsom, pre sedam dana uprava Valensije je promenila trenera. Niko ne zna pravi razlog za ovaj potez. Igrači su ljuti, ne žele da daju izjave, situacija u klubu nije najbolja, naprotiv. Međutim mislim da ovi problemi neće da se odraze na očekivani rezultat i pobedu Valensije. Uostalom, iznenadili su i Čelsi, kao da su igrali iz inata.

* STEFAN MITROVIĆ kapiten Strazbura prognozira Francusku 1

STRAZBUR - NANT 1

- Namučili smo PSŽ, srušio nas je Neimar tek u 92.minutu. Igramo dobro, verujem da ćemo da zaustavimo Nant.

* ŽARKO UDOVIČIĆ fudbaler Lehije, Poljska

LEHIJA - KORONA 1

- Moja Lehija je na startu prvenstva retko osvajala bodove. Sada smo znatno popravili formu, vezali pobede na strani i kod kuće. Ako nastavimo u istom stilu i protiv slabe Korone priključićemo se vodećima.

* SEAD JAHIĆ menadžer iz Slovenije

TRIGLAV – MARIBOR 2

- Maribor diže formu, a direktor kluba, Zlatko Zahovič, rešio je da dodatno pomogne igračima u tome. Naime, od meča sa Aluminijem, koji je šampion rešio u svoju korist, Zahovič je prvotimcima obećao po 100 hiljada evra premija za svaku pobedu u ciklusu od pet utakmica. Prva „stotka“ je zarađena, a naredna četiri rivala u prvenstvu su Triglav, Rudar, Olimpija i Mura.

* DEJAN DAMJANOVIĆ (Suvon, J. Koreja)

INČON - DAEGU 2

- Inčon ne može da računa na bodove u duelu sa Daeguom, koga predvode napadači iz Brazila.

* MILOŠ JOSIMOV (KPV, Finska)

JARO – TPV 1

- Jaro u Drugoj ligi nema imperativ osvajanja bodova, ali sam uveren da neće imati „popusta“ za rivala koji se bori za opstanak.

Opširnije u štampanom izdanju Tipa ili na www.tip.rs