UTAKMICA osmog kola Srpske lige Zapad između FK Budućnost Krušik iz Valjeva i FK Sušica iz Kragujevca (1:0) završena je incidentom, povodom kojeg su se Kragujevčani oglasili saopštenjem i naveli da su ih protivnički navijači gađali flašama i biciklima dok su bili u svlačionici. Suprotno saopštenje je stiglo iz Valjeva, koje negira ove navode.

"Fudbalski klub Budućnost Krušik nema potrebe da bilo šta demantuje iz saopštenja FK Sušice, jer ništa što je navedeno u njemu nije tačno. Naši igrači, treneri i bilo ko od prisutnih klupskih ljudi u restriktivnom prostoru nije učestvovao u bilo kakvom incidentu. Redarska služba i policija su u dva navrata sprečili sukob gostujućih igrača i navijača sa navijačima domaćina, prvo na tribinama, a potom van restriktivnog prostora. Uostalom, postoje službena lica, kako fudbalska tako i policijska, i treba sačekati njihove izveštaje iz kojih će se lako utvrditi ko je vinovnik incidenta i da se on nije dogodio u svlačionici gostujuće ekipe. Na zahtev tužioca u valjevskom MUP su izjave dali svi akteri incidenta i službena lica pred čijim očima se sve odvijalo. Među njima nema ni jednog iz FK Budućnost Krušik", kažu Valjevci i uzvraćaju optužbe:

"Za tvrdnju da smo na terenu bili zaštićeni od sudijske trojke nema osnova. Pobedu smo izvojevali u utakmici u kojoj smo zbog opravdanog isključenja punih 88 minuta igrali sa igračem manje. Uostalom, postoje video-zapisi koji sve govore i mi smo ih odmah, iste večeri, prosledili Savezu, a na njima se jasno vide sporni detalji, ali i kako na suprotnoj tribini gostujući navijači pokušavaju da disciplinuju domaće pristalice."