Ko kaže da se filmske priče ne dešavaju u životu. Jednu takvu ima Andrej Pavlović (22) iz Beograda. On je u popularnoj igrici “Fudbal menadžer” vodio Bežaniju do polufinala Lige šampiona, dobijao timove poput Sitija, Totenhema, Bajerna, osvajao titule i Kupove u Srbiji...


Sva ta ostvarenja su došla do ljudi u redovima srpskog šestoligaša Bežanije koji su ga pozvali da im se pridruži. O svemu tome je pričao za portal “Sportbajbl” (Sportbible.com).


- Javio sam im se i predstavio sve ono što sam ostvario u igrici sa predlogom da im pomognem. Iskreno, nisam očekivao da će me pozvati. Direktor kluba me pozvao na jednu od utakmica, razgovarali smo i bio sam zaista šokiran. Pitali su me da volontiram, jer su u teškoj finansijskoj situaciji - priča Pavlović, novi analitičar podataka u stručnom štabu tima.


Uradio je detaljan izveštaj pobede protiv Dedinja (2:1) koji je podelio sa drugima na internetu. Dovoljno je reći da su u klubu bili oduševljeni, posle čega je napravio izveštaj i sa meča omladinaca. Inače, Andrej ima diplomu iz medicine.


- Ukoliko bi se pojavila šansa, voleo bih da napravim karijeru u fudbalu kao skaut ili analitičar. Dugo je to moj san i radim to veoma dobro. Trenutno me Bežanija ne plaća, ali radim ovo zato što volim klub i ovaj posao. Nadam se da ću biti plaćen u budućnosti za ono što volim - završio je Pavlović.