NE slave se pobede i ne skupljaju se bodovi na “Sijantago Bernabeu”. Fudbaleri Real Madrida nisu na očekivanom nivou zadatka ove sezone, a trener Zinedin Zidan je svestan kakvo je stanje na tabelama i da prolaze dani bez rešenja.


“Kraljevski” klub u Istanbulu traži bodove protiv Galatasaraja. Pobeda u Ligi šampiona uvek vraća samopouzdanje i budi nadu ka boljem putu.


- U Realu sam već 18 godina i svaka utakmica je kao finale. Pritiska je uvek bilo i biće ga – rekao je Zidan novinarima u Istanbulu, potpuno svestan da prošlost danas ne vredi ništa. - Fudbal zaboravlja brzo ono što ste učinili u prošlosti. To je život. I za mene je važna samo sadašnjost. Ako se uskoro ne desi timska reakcija doćiće do pucanja na najslabijoj strani.


Francuz na klupi Reala zna da ekipa prolazi kroz najosetljivije trenutke od kada je on trener tima, ali Zidan je ubeđen da se ima snage za preokret situacije.


Predsednik Florentino Perez i uprava kluba imaju poverenja u igrače i ceo stručni štab, ali nešto mora uskoro da se promeni kako podrška ne bi nestala. Rokovi su alarmantno skraćeni posle utakmice sa Majorkom. Svi pogledi usmereni su na ovu nedelju i naredni vikend.