Nekadašnji reprezentativac Srbije Dejan Stanković je, posle ubedljivog poraza Crvene zvezde od Totenhema (0:4) ostao smiran. Svestan da je moglo i bolje, da je sreća okrenula leđa domaćinu u Beogradu, da je došlo do pada kada nije trebalo, ali je izrazio i veru u rehabilitaciju tima.


"Mogla je Zvezda da da gol, ne jedan, nego dva, ali, na ovakvim utakmicama šanse koje ti se ukažu moraš da iskoristiš. Videlo se to u drugompoluvremenu kada Zvezda nije imala više igru, primila brze golove. Jak je ovo poraz, ali je Zvezda pokazala mnogo puta da može da se podigne. Tako će biti i ovog puta, uveren sam. Zvezda još uvek može da bude treća u grupi i prođe dalje. Ima taj direktan duel sa Olimpijakosom, u Atini, gde joj i remi odgovara. Verujem da može to da izbori", rekao je Stanković za TV Arenu.

Bivši igrač Zvezde, Lacija i Intera smatra da igrati u Ligi šampionanije nimalo lako. Po Dekijevom mišljenju odlična je odlukatrenera Vladana Milojevića da od starta pruži šansu Njegošu Petroviću:


"Da smo dali gol, da je Pavkov dao i drugi, možda bismo mi opet izgubili, ali bi meč bio drugačiji. Pa opet, dobili smo jednog mladog igrača, a to je važno, nije lako igrati ovakve mečeve, pritisak je stvarno ogroman".