Nastavlja se saga oko Stefana Jankovića. Bilo je raznih priča o njegovom odlasku iz Crvene zvezde, čak se i on sam oglasio otvorenim pismom, ali za sada se ništa od toga nije dogodilo.

Tim povodom je prvi čovek kluba Nebojša Čović pričao za “Pink 3”.

- Nemamo problem sa tim da neki igrač pređe u redove crno-belih. U Stefanovom slučaju je obeštećenje 200.000 evra. Može i na rate. Nije slobodan igrač, ima ugovor, i to ćemo da branimo do najviših međunarodnih instanci. Ponosni smo što je igrao za nas, verujemo da je tako i sa njegove strane. Ponoviću, može da ide gde god želi, čim legne novac na račun - rekao je Čović.

PROČITAJTE JOŠ: JANKOVIĆ SLOBODAN IGRAČ, ZVEZDI SLEDI TUŽBA: Nezakonitim radnjama pokušali da ospore moje pravo da odem iz kluba!

Govorio je o finansijskoj situaciji u klubu.

- Bruto budžet je 3.5 miliona evra. Drugi ne izlaze sa svojim ciframa. Recimo, Perperoglu košta između 250 i 300 hiljada evra.

PROČITAJTE JOŠ: ŠPANSKI TIM ŽELI ZVEZDINOG IGRAČA: Janković u Fuenlabradi?

Imao je samo reči hvale na račun novog trenera Milana Tomića.

- Hteli smo da ga angažujemo i prošle godine. Iskusan je u svim segmentima. U Olimpijakosu je bio igrač, tim menadžer, sportski direktor, pomoćni trener, pa čak i trener prvog tima. Ne žurimo nigd,e postepeno idemo. Verujem da postoji veliki prostor za napredak, 40, možda čak i 50 odsto - jasan je Čović.