TITULA koju je držao naš proslavljeni kik-bokser Nenad Pagonis, višestruki svetski šampion, čeka novog prvaka, a na nju će u subotu (20.30) u hali "Ranko Žeravica" u Novom Beogradu, jurišati Bojan Džepina (32, 186 cm,.


Ulog je ogroman, pobednik će biti novi profesionalni prvak planete u VAKO PRO federaciji. Rival srpskom kik-bokseru (do 88,6 kg) jeste Hrvat Luka Žuljević (25, 187 cm), prvak svoje zemlje, pobednik Svetskog kupa i prvak Evrope.


Džepina i Žuljević su se do sada dva puta sreli. U finalu Svetskog kupa 2017. Bojan je bio bolji, a u finalu EP 2018. Luka je slavio. Hrvat je do sada imao 21 borbu, zabeležio je 17 pobeda i četiri poraza. Srpski borac je višestruki prvak države, prvak Balkana, osvajač svetskih i evropskih kupova, viceprvak sveta 2017, i Evrope 2018. Njegov skor u amaterskoj konkurenciji je: 110 mečeva, od kojih 98 pobeda i 12 poraza.


Spektakl će biti upotpunjen i sa tri borbe za profesionalnog šampiona Srbije. Žestok okršaj u ringu imaće Novak Radulović i Slobodan Mijajlović. Ništa manje interesantno neće biti ni u duelu između dve izuzetne rivalke, osvajačice mnogobrojnih titula, Marine Đekić (20) i Jovane Milovanović (31). Treći meč će biti u superteškoj kategoriji, a rukavice će ukrstiti Strahinja Mitrić i Nikola Filipović, takođe vlasnici mnogobrojnih titula.