MADA je ostao bez četvorice izvanrednih rukometaša (Slavujica, Kaltak, Gemaljević i Šaponjić), Rukometni klub Novi Pazar i ove sezone želi jedno od prva četiri mesta i plasman u plej-of.

- Došli su nam Banduka, Milenković, Jokić, Dimitrijević, Davidović, Hakić, Raković... Računamo i na nekoliko vrlo talentovanih mladića iz naše omladinske škole, neki će biti pravo otkrovenje. Imamo sve uslove za dobar rad i ponovo jak tim. Cilj nam je da pružimo dobre igre, da nas publika i dalje verno prati i da ponovo budemo među četiri prvoplasirane ekipe. Mada je ove sezone Superliga mnogo jača nego prošle godine, računamo na dobar plasman - kaže šef Stručnog štaba Hasan Memić.

Najiskusniji u timu Petar Žujović kaže da ove godine očekuje još češću borbu za svaki bod.

- Prošle godine Novi Pazar je bio veliko iznenađenje, sada će sve ekipe mnogo bolje da se pripremaju za mečeve sa nama, ali i mi ćemo dati sve od sebe da rezultati budu još bolji - naglašava Žujović.

Sportski direktor kluba Samir Župljanin ističe da stručni štab trenutno raspolaže sa 20 igrača i da su devetorica sa strane. Do 19. avgusta rukometaši će trenirati u hali "Pendik" i na Atletskom stadionu, učestvovaće i na Sandžačkim igrama, a u planu je i više pripremnih utakmica. Bilo je planirano i učešće i na vrlo jakom turniru u Milanu, ali se od toga, zbog datumskih neuklapanja, odustalo.

Prvi meč Novopazarci igraju 14. septembra kada će u hali "Pendik" ugostiti Crvenu zvezdu, potom putuju u Niš, pa dočekuju Partizan...