Капитен фудбалера Партизана Саша Илић рекао је вечерас, после освајања трофеја Купа Србије, да није могао да пожели лепши завршетак каријере.

- Лепши завршетак каријере нисам могао да пожелим. Хвала мојим саиграчима што су ми вечерас приуштили да одем у пензију победом против највећег ривала и са освојеним Купом. Хвала им још једном - рекао је Илић за Арену спорт.

Фудбалери Партизана одбранили су вечерас трофеј Купа Србије, пошто су у финалу тог такмичења у Београду победили Црвену звезду са 1:0. Капитен Партизана је заиграо у надокнади времена и тако добио прилику да у свом последњем мечу у каријери подигне још један трофеј у црно-белом дресу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ОСТОЈИЋ ОСВОЈИО “МАРАКАНУ”: Партизан надиграо Звезду и одбранио трофеј у Купу

- Нама је част што смо имали прилику да играмо са Сашом. Јако сам срећан што се завршило како смо планирали, што смо освојили трофеј. После напорне и тешке сезоне, поред свих проблема, успели смо да се издигнемо и да освојимо трофеј - рекао је Зоран Тошић.

И Данило Пантић је истакао да је "велика ствар" што се Илић од фудбала опростио још једним трофејом.

- Прелеп тренутак. Велика ствар што смо ово приредили Салету... Изашли смо с намером да победимо, били смо као тим целу утакмицу. Честитам играчима Звезде на фер и коректној борби, на целој сезони, али мислим да смо ми вечерас били боља екипа и да смо заслужено освојили - рекао је Пантић.

ОРИЛО СЕ "ЈА БИХ ДА ИГРА ЈОШ МАЛО..."
ТРОФЕЈ у Купу Србије засигурно је највише значио Саши Илићу који се на величанствен начин опростио од играчке каријере и црно-белог дреса.
Када је дошао тренутак да капитен подигне пехар, дуго се орило "Ја бих да игра још мало јер је Сале само један", песма посвећена живој легенди клуба из Хумске.

Фото: М. Вукадиновић