NAJVEĆI i najmoderniji šoping centar u Srbiji "Promenada", u čiju je izgradnju svetska investiciona kompanije "NEPI Rokasl" uložila više od 128 miliona evra, počeo je da radi u četvrtak u Novom Sadu otvaranjem svojih prodavnica, zabavnih i drugih sadržaja za mnogobrojne posetioce koji su već prvog dana želeli da se uvere u bogatu ponudu pa i da kupe nešto, uz znatne popuste.

Impozantni objekat površine 150.000 kvadratnih metara, izgrađen na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara, ima 48.000 kvadrata prostora dizajniranog za kupovinu i uživanje posetilaca, u kojem je svoje mesto našlo više od 160 domaćih i stranih brendova.

Pročitajte još - NS: "Promenada" brža od rokova

- Ovaj centar je jedan od najznačajnijih dodataka bogatom portfoliju kompanije "NEPI Rokasl", koji uključuje tržni centar "Plaza" u Kragujevcu i vodeće centre u još osam evropskih zemalja - izjavio je novinarima menadžer "Promenade" Boris Stevović naglasivši da je u novosadskom tržnom centru, jedinstveno dizajniranom, otvoreno više od 1.500 radnih mesta.

Stevović je, odgovarajući na pitanja u vezi sa problemom podzemnih voda koji je obelodanjen u javnosti tokom poslednjih meseci izgradnje, istakao da će u toku probnog rada u predstojećem periodu biti pronađeno "najbolje tehničko rešenje", u saradnji sa nadležnima u gradu.

AKCIJE

TRGOVCI su, povodom otvaranja centra, dali popuste od 20 i više procenata, a "Intersport" je svim novosadskim osnovnim školama poklonio ukupno 100 košarkaških lopti. - Ovo je naš poklon povodom otvaranja nove prodavnice u novom centru - ističe Branko Mirković, direktor "Intersporta".