ODMAH posle preuzimanja na upravljanje 28 novosadskih gradskih apoteka, kompanija "Benu" prionula je na posao kako bi ti objekti što pre nastavili da rade, ali s modernijim izgledom i bogatijom ponudom, kako je i najavljeno prilikom potpisivanja koncesionog ugovora krajem juna.

- Većina apoteka biće renovirana i opremljena novim nameštajem, osvetljenjem i podovima, kao i dopunjena asortimanom koji će moći da zadovolji i najspecifičnije zahteve pacijenata i potrošača - ističu, za "Novosti", nadležni u kompaniji koja je deo nemačkog giganta "Feniks".

Apoteka u okviru zgrade Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, potpuno nova, koja dosad nije radila, trebalo bi da bude otvorena za pacijente i potrošače već idućeg meseca.

Pročitajte još - "Benu" donosi bolju ponudu

- Početkom oktobra još četiri gradske apoteke biće potpuno prilagođene inovativnom i prepoznatljivom "Benu" konceptu "otvorenih vrata". Pacijenti će i u njima imati mogućnost da od stalno dostupnog farmaceuta, koji više nije iza stakla recepture, dobiju najbolji savet pre donošenja odluke o kupovini.

Budući da je jedna od osnovnih odlika "Benu" apoteka svakodnevno angažovanje na preventivi i promociji zdravih navika, pacijenti mogu da očekuju visok kvalitet te vrste usluge od stručnog kadra, koji znanja stalno unapređuje.

Priprema za otvaranje

U toj kompaniji Novosađanima najavljuju da će im kontinuirano biti dostupan najširi asortiman lekova i drugih medicinskih proizvoda u svim objektima gradskih apoteka, kao i mogućnost naručivanja nestandardnog asortimana za poznatog pacijenta, što će doprineti dodatnoj sigurnosti u pogledu primene terapija.

Pročitajte još - U NAJAM NA PET GODINA: Galenska laboratorija Apoteke "Novi Sad" biće izdata u zakup

KONCESIJA

GRAD Novi Sad je sa kompanijom "Benu" zaključio ugovor o upravljanju gradskim apotekama na 15 godina. Koncesiona naknada iznosi 500 miliona dinara.

VITAMINI I KOZMETIKA

U PONUDI će biti i veći izbor proizvoda, posebno medicinske i dekorativne kozmetike, vitamina i drugih dijetetskih suplemenata, koji čine standardni asortiman "Benu" apoteka u Srbiji.