ČUVENA apatinska banja Junaković ovih letnjih dana pokazuje svoje čari, privlačenjem gostiju sa svih strana svojom lepotom i lekovitim izvorima, ali i prelepim šumama, prirodom. Geotermalna voda, sa dubine od 700 metara, dostiže temperaturu od 50 Celzijusa, a po svom kvalitetu spada u isti red sa vodama čuvenih svetskih banja u Karlovim Varima, Harkanju i Lipiku.

Banja raspolaže sa 131 dvokrevetnom sobom i četiri apartmana. Medicinske terapije, pod nadzorom stručnog osoblja, obuhvataju uspešno lečenje svih vrsta reumatizma, degenerativni i zapaljivi reumatizam, deformacije kičmenog stuba i ekstremiteta, zatim oboljenja kostiju i zglobova, stanja posle povreda kostiju i zglobova, postoperativna stanja kostiju i zglobova, lečenje sportskih povreda, kao i oboljenja perifernog i centralnog motornog neurona, anomalija nervnog sistema.


PROČITAJTE JOŠ:
Molitve koje donose smiraj duši

Ono što je najvažnije, najveća prednost ove banje je u tome što zaposleni prate svetske trendove, pa timovi fizioterapeuta osmišljavaju zanimljive programe. Najpopularniji je tretman blatom u kojem se upotrebljava peloid, lekovito mineralno blato koje se koristi u kozmetičke i sportske svrhe i za reumatska i kožna oboljenja.

Sve su popularniji marokanski velnes i biološki tretman lica. Takođe, novootvoreni spa i velnes centar u medicinskom delu je sve interesantniji. U novom ambijentu ovog centra gosti mogu da pronađu idealno mesto za opuštanje, pronađu svoj mir, obnove energiju i zaborave na svakodnevne brige.


POVOLjNE CENE

ZA 950 dinara po osobi ovde se može uživati u hidromasažnoj kabini, tepidarijumima, finskim saunama, bodi term kabini i tuševima doživljaja. Kompleks bazena otvoren je svakog dana od 9 do 20 sati, cena ulaznice za odrasle je 250, dok je za decu, studente, penzionere i trudnice ulaz 150 dinara.