MNOGI srpski turisti tek otpakuju kofere sa letnjeg odmora, mnogi ih i pakuju za letovanje i kupanje na Mediteranu, a novogodišnji aranžmani se uveliko prodaju!

Naime, popusti za rane uplate novogodišnjih aranžmana, uglavnom su završeni do kraja avgusta, ali povoljnih i dalje ima dovoljno. Iako se i ove godine nudi doček u Beču za 39 evra (bez noćenja) prvi se, ipak, prodaju avionski paket-aranžmani za mesta za koje agencije ne organizuju često putovanja.

Takvo je, recimo, putovanje kombinacija četiri grada: Cirih, Lucern, Milano i Bergamo. Ova četiri grada podno Alpa bajkovito su ukrašena tokom novogodišnjih praznika. Naročito je Lucern zanimljiv, jer su se u njemu odmarali kraljica Viktorija, Čarli Čaplin, Mark Tven i Lav Tolstoj, a naši turisti retko šetaju trgovima Vajnmarkt i Kornmarkt. U ponudi su prvi put i mesta, kao što su Vroclava, Strazbur, Švarcvald, Kolmar, Baden Baden, Hajdelberg, Alzas...

Takođe, sada mogu da se pronađu povoljni aranžmani poput 12 dana na Tajlandu za 959 evra (bez taksa). Putovanje uključuje i tri dana u Bangkoku, kao i odmor u Puketu sa uslugom noćenje sa doručkom. Trenutno je na popustu od 100 evra i novogodišnje putovanje za Maroko, koje košta 899 evra i traje sedam dana.


PROČITAJTE JOŠ:
Beogradska nedelja restorana od 1. do 7. oktobra

Do kraja oktobra važi popust od 70 evra za dva fantastična putovanja: Indija zlatni trougao u Pekingu i Šangaju (10 dana). Ova putovanja, od oko 2.000 evra, uključuju odlične hotele, vrhunske vodiče i putovanje kakvo se doživi jednom u životu. Recimo, u Indiji će putnici videti Delhi, Agru, Tadž Mahal, palate mogula, dočekati Novu 2018. godinu pod ružičastim indijskim nebom i nastaviti za Džaipur.

Novogodišnja putovanja mogu da se nađu za svačiji džep, a ove godine, pored dobro poznatih autobuskih aranžmana do okolnih evropskih gradova, tu su putovanja čarter-letovima za 425 evra na pet dana do Malte ili Barselone. Ovo ostrvo je poznato po noćnom provodu.

Sa "Olimpik travelom" doček u Atini, sa avionskim prevozom, i hotelom kod Trga Omonija, košta oko 300 evra. Ovaj grad garantuje toplo veče 31. decembra, kao i zanimljive koncerte u podnožju Akropolja ili veseo provod uz muziku u nekoj od taverni. Prvog dana 2019. godine stanovnici ovog megalopolisa vole da odu do mora, a do Pireja se najbrže stiže metroom i do Vuljagmenija (sporo i lepo putovanje) tramvajem.