Ukoliko zbog obaveza niste bili u mogućnosti ranije da odete na letovanje i uživate u toplom moru i sunčanju, imamo lepe vesti za vas. Ovo je možda i najbolji momenat za odmor u Egiptu i prelepoj Hurgadi. Temperature vazduha su u novembru oko 30 stepeni, što je verovatno najprijatnija temperatura za savršen odmor, a ako tome dodamo i da je temperatura prelepog tirkiznog mora oko 26 stepeni, trebalo bi da je to dovoljan razlog da razmislite o pakovanju kofera i odlasku na dugo čekani odmor.

Preostalo je samo da se odlučite za hotel po vašoj meri, a da bi vam malo olakšali izbor ovaj put vam, iz bogate ponude agencije 1 A Travel, predstavljamo jedan od najtraženijih hotela u Hurgadi. U pitanju je hotel Continental Hurgada 5*. Ovaj prelepi kompleks se nalazi u Memši, novom turističkom centru Hurgade. Poseduje odličnu, peščanu plažu na kojoj se uživa u šarenom hladu, pod visokim, bujnim palmama. Hotel je jedan od onih u koje se gosti rado vraćaju i u kom je vrlo dobar odnos kvaliteta usluge i cena, a gosti imaju na raspolaganju brojne sadržaje, koji će upotpuniti uživanje, poput a la carte restorana, bazena i raznih animacija, kako za decu, tako i za odrasle.

Shodno svemu navedenom verujemo da je hotel Continental Hurgada 5* pravi izbor za vaš odmor, ali ukoliko i dalje imate nekih nedoumica u turističkoj agenciji 1 A Travel će vam pomoći oko izbora pravog hotela. Nemojte stati sa maštanjem i planiranjem kada izaberete hotel po svojoj meri. Vaš hotel će vam svakako pružiti odmor koji priželjkujete preko cele godine i zabavu koja se ne zaboravlja tek tako, ali odvažite se da upoznate i drugačiji Egipat. Po dolasku na destinaciju, svakako ćete čuti za brojne mogućnosti za zabavu i avanturu, koje se otvaraju tokom vašeg boravka u Hurgadi. Snorkling i izlet na Rajsko ostrvo je nešto što oduzima dah, a poseta Kairu ili Luksoru je vredna svakog minuta vožnje, pa kad ste već u Egiptu, ne propustite da se upoznate i sa bogatom istorijom ove prelepe države.

Pored Egipta u ponudi agencije 1 A Travel nalaze se i brojne druge opcije kako za odmor, tako i za brojna kraća interesantna putovanja, a sve informacije se mogu dobiti na zvaničnom sajtu agencije www.1atravel.rs ili pozivom na broj call centra 011/655-78-00


(PR)