SUMIRAJUĆI rezultate ovogodišnje turističke sezone, budvanski ugostitelji, ističu da bogati turisti, koji su decenijama opsedali Budvansku rivijeru, menjaju smer. I leto 2018. je pokazalo, da gosti punijih džepova sve više stižu u Tivat i "Porto Montenegro", koji je Crnu Goru visoko pozicionirao na turističkoj mapi Mediterana.

Nautičko-turistički centar "Porto Montenegro", najatraktivniji kompleks tog tipa na istočnoj obali Jadrana, vrvi od turista i ovih poznih oktobarskih dana.

PROČITAJTE JOŠ - "Porto" uzima primat Budvi

- Naš centar je u jeku sezone posećivalo dnevno 10.000 turista, pa i više - kaže Danilo Kalezić iz "Porto Montenegra". - Gosti dolaze da provedu dan ili nekoliko časova u našim lepim restoranima, na bazenu, u galerijama, buticima i drugim objektima ove velike marine, u sastavu koje je šest luksuznih rezidencijalnih vila i prestižni hotel sa pet zvezdica. Dominiraju gosti iz zapadne Evrope, ima Rusa, gostiju iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Katara, Bahreina... Bilo je i gostiju sa Dalekog istoka, ali i iz Srbije, BiH, Makedonije...