Ako za svoj odmor birate samo najbolje, destinacija koja vas nikako neće razočarati je Antalija, najpopularnije letovalište Turske. Grad poznat po vrhunskoj usluzi hotela, prelepim dugim plažama i najpopularnijom među njima, „Lara“ peščanoj plaži. Raj dug 8 kilometara, sa nanizanim impozantnim hotelskim kompleksima, zadivljujuća je slika Antalije kako danju, tako i noću, kada hoteli zasijujaju u toplim antalijskim noćima.

Među zavidnim lepotama „Lara“ plaže smestio se hotel Royal Holiday Palace 5*. Nadgledajući plavi beskraj Mediterana, hotel ima široku ponudu sadržaja za sve uzraste, a posebno za porodice. Hotel se nalazi na 17 kilometara od centra Antalije, i na samo 500 metara od ulice sa raznim barovima, restoranima i prodavnicama, pa je savršen izbor za sadržajan odmor.

U samom sklopu hotela nalazi se beskraj mogućnosti za opuštanje i zabavu. Otvoreni bazen, bazen sa toboganima, dva dečija bazena, od kojih je jedan sa toboganima, kao i akva park (5 tobogana za odrasle i 3 za decu), zabavni park, fitnes centar, pikado, aerobik, gimnastika, boćanje, odbojka na plaži, tenis, vaterpolo, animacije i razni zanimljivi programi, samo su deo raznolike ponude hotela.

U okviru ultra all inclusive usluge baš ništa ne manjka, pa su i obroci prilagođeni svačijim potrebama. Posebni dijetalni meni, dečiji i tematski bife samo za najmlađe, pa i poslastičarnica i sladoledi najrazličitijih ukusa, uživanje su za svačije nepce. Da biste osetili čari Turske, obavezno isprobajte čuvene turkse poslastice i čaj u takozvanom turskom šatoru, i osetite dah primamljujuće atmosfere orijenta. Pored tri glavna resotrana, tu je i pet a la carte restorana i čak devet barova, raspoređenih u bašti i na plaži hotela, za vaše savršeno mesto za opušanje i osveženje.

Za goste koji žele potpuno da se opuste na svom odmoru, topla preporuka je odlazak u spa centar. Udovoljite sebi u turskom kupatilu, uz opuštajuću masažu, ili odlaskom u saunu, đakuzi, parno kupatilo ili zonu za odmor. Za dodatni komfor, u hotelu su gostima na raspolaganju raznovrsne prodavnice, frizer pa i sale za konferencije i sastanke.
Hotel Royal Holiday Palace 5* sa sigurnošću će vam pružiti sve što vam je potrebno za dugo očekivani odmor, a na vama je samo da se prepustite čarima letnjih dana koji i dalje traju u Antaliji. Na zvaničnom sajtu dobro poznate agencije "1 A Travel" naći ćete vrlo široku ponudu najpopuplarnijih hotela u Turskoj i Egiptu, a uz samo nekoliko klikova možete izvršiti i online rezervaciju i osigurati svoje mesto pod suncem. Za sve detalje, tu je i kontakt centar agencije – 011/655 78 00.

(PR)